Rozšíření pro The Division se pozdrží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření pro The Division se pozdrží

Rozšíření pro The Division se pozdrží

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 8. 2016 08:12 4
Reklama

Titul Tom Clancy’s The Division byl pro mnohé z nás roky očekávaným favoritem, který svými sliby apeloval především na fanoušky taktických kooperativních akcí. Očekávání nakonec nebyla tak úplně naplněna a hra si v naší recenzi vysloužila pouze průměrné hodnocení. Od vydání se ale vývojáři z Ubisoftu snaží, seč mohou, aby herní zážitek náležitě vylepšili a alespoň se přiblížili původním představám. A to chce čas.

Právě z časových důvodů včera došlo k oznámení pozdržení druhé velké expanze s názvem Survival. Ta měla vyjít už v říjnu společně s updatem na verzi 1.4. Updatu se sice dočkáte v plánovaném termínu, samotné DLC však bylo posunuto na neurčitý termín ke konci letošního roku. Pozdržení má samozřejmě vliv i na třetí plánované rozšíření jménem Last Stand, které vyjde až na počátku příštího roku. Od změny časového rozvrhu si vývojáři slibují dostatek prostoru na zlepšení jádra samotné hry, než do ní začnou pumpovat nový obsah.

Zmiňovaný update 1.4, který v říjnu vyjde nezávisle na plánovaných DLC, má řešit poměrně široké spektrum problémů, se kterými se The Division potýká. Jmenovitě půjde o eliminaci bugů, upravení relevance lootu pro konkrétního hráče a dojít by mělo i na balancování obtížnosti nepřátel a času, který vám zabere jejich zabití. Vyvážení se dočkají i sety vybavení a hra za vlka samotáře. Svůj díl úprav zaznamená i PvP element v podobě Dark Zone a některé menší záležitosti, po kterých volala komunita okolo hry. Skiny zbraní by vám například už neměly zabírat místo v inventáři.

Vývojáři se zaklínají kontinuální snahou hru co nejvíce vyladit a přinést hráčům ten nejlepší zážitek při putování zmrzlým a virem nakaženým Manhattanem. Veškeré změny plynoucí z aplikace updatu 1.4 vám navíc popíše zvláštní livestream, který je naplánován na 13. září. Hrajete ještě The Division, nebo už vás hra omrzela? Plánujete návrat s novou porcí obsahu? Pochlubte se nám v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama