Sledujte dlouhé záběry z kolekce Bioshocku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte dlouhé záběry z kolekce Bioshocku

Sledujte dlouhé záběry z kolekce Bioshocku

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 8. 2016 06:36 1
Reklama

2K v rámci propagace plánované kolekce Bioshocku vydali let’s play video představující rovnou úvodní čtvrthodinu z hraní remasterovaného prvního dílu hry. Video začíná na samotném začátku hry a představuje tak vstup do světa Bioshocku, v tomto případě za podpory 1080p rozlišení a v 60 snímcích za vteřinu.

Přiložené video ale není redakčním sestřihem vydavatele, ale představuje málem tři čtvrtě hodiny hraní v podání streamera jménem GhostRobo, který jako jeden z mála dostal právo vyzkoušet si kolekci v předstihu. Sám tak sdílel hned 40 minut hraní hry (z nichž ona citovaná čtvrthodinka původně pochází) a nabídl tak unikátní pohled na to, jak remasterovaná edice vůbec vypadá a jak se hraje.

Remaster kolekce každopádně přináší aktualizované enginy, které již podporují vyšší rozlišení i dnes standardní formáty obrazovek (dříve měl například Bioshock velké problémy s poměrem stran 16:9), vyšší frekvenci snímků a pochopitelně také všechna dosavadní DLC. To vše na PC, Xbox One a na PS4, kam kolekce dorazí již 16. září.

Kolekce jako taková každopádně neobsahuje multiplayerovou složku druhého dílu hry a remasterovaná edice třetího dílu série se týká jen konzolí. Na PC verzi hry tvůrci nesáhli, neboť to nebylo údajně vůbec třeba, kdežto na nových konzolích totiž Infinite ještě vůbec nevyšel. Balík tří her navíc obsahuje i doprovodný komentář tvůrců, ve kterém se k vývoji hry vrací sám Ken Levine a Shawn Robertson.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama