Dabérka Ellie by chtěla být v The Last of Us 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dabérka Ellie by chtěla být v The Last of Us 2

Dabérka Ellie by chtěla být v The Last of Us 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 8. 2016 13:19 2
Reklama

I když nevíme s jistotou, zda se v případném pokračování thrilleru The Last of Us objeví původní dvojice hlavních hrdinů, a vlastně ani to, jestli se třeba už na druhém dílu pracuje, představitelka Ellie rozhodně nevylučuje, že by se ke své slavné roli vrátila.

Pokud by druhý díl skutečně navázal tam, kde první skončil, Ashley Johnson by se podle GameSpotu k pokračování ráda vrátila. Herečka, kterou můžete znát jako protivnou dceru Mela Gibsona z filmu Po čem ženy touží, by neváhala, jestliže autoři přijdou s dalším příběhem Ellie a Joela, jemuž pro změnu propůjčil hlas Troy Baker.

Sama herečka ale připustila, že část jejího já si na druhou stranu říká, že první díl by možná měl stát sám o sobě a někdy je lepší se do pokračování nepouštět. Kdyby na něj ale přeci jen došlo, Ashley Johnson by přesto rozhodně chtěla být součástí takového projektu. Podobně určitě smýšlí i řada fanoušků - občas je jednoduše lepší a bezpečnější neriskovat, že dvojka zkazí pověst originálu. A tyto obavy se vážou i k filmové adaptaci. Problematický pokus o hollywoodské přepracování hry by i tak Ashley Johnson ráda viděla a zažertovala, že by si mohla střihnout roli některého z clickerů.

Práce na filmu uvázly zřejmě tak trochu na mrtvém bodě. Letos v dubnu Neil Druckmann prozradil IGN, že se už půldruhého roku s adaptací nic neděje. Více informací o přerodu hry na stříbrné plátno se můžete dočíst v naších starších novinkách. A pokud jde o to, kdo by si měl střihnout roli Ellie, pořád trváme na tom, že studio může úplně klidně obsadit Ellen Page, které jako by hrdinka z oka vypadla. Ta si ve stejném roce, kdy vyšlo The Last of Us, zahrála pro změnu v Beyond: Two Souls od Davida Cage. Po boku Willema Dafoa tu ztvárnila digitální protagonistku Jodie Holmes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama