Battleborn čeká nové hrdiny i příběhové mise
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battleborn čeká nové hrdiny i příběhové mise

Battleborn čeká nové hrdiny i příběhové mise

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 9. 2016 12:34 2
Reklama

Navzdory tomu, že se z Battlebornu nevyklubal hit, v jaký vývojáři ze studia Gearbox Software a lidé z 2K Games na pozici vydavatele doufali, ani jedna z firem nad novou značkou neláme hůl. Právě naopak. Obsahem se nebude na fanoušcích šetřit.

Už 13. října se střílečka s MOBA prvky dočká prvního příběhového DLC. Rozšíření se jmenuje Attikus and the Thrall Rebellion a bude stát 5 dolarů, tedy v přepočtu asi jen 120 korun. Bude přitom součástí season passu a digital deluxe edice. Další příběhové DLC je nazvané Toby's Friendship Raid a vyjde ještě na podzim. Zbývající tři expanze z celkem pětidílné série Story Operation se mají objevit během této zimy. Nejpozději na jaře příštího roku by tak měly být venku všechny. I za ty další jednotlivě zaplatíte po pěti dolarech.

Tyto operace jsou samostatné vedlejší příběhy, které rozšíří lore některých hrdinů z Battlebornu. Gearbox jedním dechem dodává, že mise budou kratší než ty hlavní příběhové, zato však údajně jako stvořené pro opakované hraní. Při každém průchodu se navíc dozvíte více o pozadí zdejších událostí a odemknete další výbavu.

Těšit se ale můžeme i na bezplatné expanze, které do hry přivedou nové hrdiny i další dva PvP módy. Dvě z nových postav už v Battlebornu jsou - Alani od května a Pendles od srpna. Dnes se má objevit jako třetí Ernest, na podzim pak Kid Ultra a v zimě ještě jedna postava. První čerstvý PvP mód bude k dispozici také už 13. října a jmenuje se Face Off.

Více podrobností o všech novinkách souvisejících s budoucím obsahem pro Battleborn najdete na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama