Sledujte boj Lincolna Claye proti výpalnému
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte boj Lincolna Claye proti výpalnému

Sledujte boj Lincolna Claye proti výpalnému

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 9. 2016 07:40
Reklama

Mafia 3 budí zejména v naší zemičce bouřlivé reakce. Přesun ze zlaté éry gangsterů do o poznání turbulentnějších a drsnějších šedesátých let je však podle vývojářů přirozeným krokem a pokud vás zajímá náš názor, přečtěte si dojmy z výstavy Gamescom. Dnes se ovšem podíváme na zoubek novému videu.

Tentokrát se podíváme na odvrácenou tvář půvabného New Bordeaux, do samotného srdce špinavých obchodů. Video zachycuje razanci, s jakou se Lincoln Clay a jeho parta pouští proti zločineckému impériu rodiny Marcano od těch nejnižších pater. Ve slovníku mafiánů je termín „výpalné“ používán pro zastrašování běžných obchodníků, kteří musí platit pravidelné částky za „ochranu“ gangu. V traileru se můžete podívat, jak hlavní hrdina využije likvidaci podobných praktik k oslabení nepřátelské organizace.

Video samozřejmě opět obsahuje i záběry, které poodhalují samotný příběh, vyprávěný z pohledu bývalého agenta CIA Johna Donovana. Pokud se tedy bojíte, aby vám video něco nevyzradilo, přistupujte k němu velmi opatrně. Mafia 3 vychází 7. října a jsme si jisti, že do té doby o ní ještě hodně uslyšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama