Jak vznikal Madagaskar v Uncharted 4?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vznikal Madagaskar v Uncharted 4?

Jak vznikal Madagaskar v Uncharted 4?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 9. 2016 06:40 5
Reklama

Jedna věc se poslednímu dílu Uncharted rozhodně upřít nedá – kromě velkolepého zakončení jedné herní ságy se jednalo také o úchvatnou hru z pohledu grafiky. A právě procesu tvorby té se zpětně věnuje nové video.

To pochází od tvůrce jménem Anthony Vaccaro, který na hře vytvářel krajinu (environment artist) a který nám dnes časosběrným videem představuje tvorbu jedné z největších lokací hry a její vznik. Video začíná snímky z první hratelné verze hry, kdy mapu Madagaskaru tvořily pouze prosté jednobarevné bloky, až po finální podobu lokace posetou vegetací i stavbami.

Vaccaro, který v minulosti pracoval například i v SOE či v Bungie, videem děkuje svým spolupracovníkům. K tomu ale pochopitelně také navrch přináší hráčům unikátní náhled na to, jak prostředí hry vůbec vznikalo. Pokud vás tedy zajímá technická stránka věci, určitě si záběry ujít nenechte. Vedle toho se s námi i ostatními čtenáři určitě podělte o váš názor na hru a zejména na její grafickou stránku – působila na vás dostatečně důvěryhodně a napomohla tak vtáhnutí do děje?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama