Vyzkoušejte si Overwatch zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si Overwatch zdarma

Vyzkoušejte si Overwatch zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 9. 2016 07:33 11
Reklama

Blizzard příští týden nabídne hráčům na konzolích po omezenou dobu možnost bezplatně si osahat střílečku Overwatch. Akce bude platiti od 9. do 12. září.

Tato trial verze sice nemá obsahovat úplně všechen obsah jako plná hra, ale velkou většinu z něj ano. Budete si moci vyzkoušet všechny hrdiny a mapy, zápasy proti živým hráčům i AI, tutoriál a rovněž Weekly Brawl. V PlayStation Storu bude zkušební verze k dispozici pod názvem Overwatch Free Weekend a bude mít velikost 9 GB. V Xbox Storu se bude jmenovat Overwatch: Origins Edition Free Weekend a její velikost má být 15 GB.

Tak jako v případě aktuální otevřené bety Battlefieldu 1 a řady dalších her se majitelé konzole PlayStation 4 obejdou bez předplatného PS Plus, zatímco na Xboxu One je třeba mít aktivní Gold. Vše, čeho dosáhnete v ukázkové verzi, je možné přenést do plné hry, na níž můžete po skončení testu za příslušný obnos rovnou přesedlat.

Dvaadvacet hrdinů a třináct map by vám mohlo během následujícího víkendu pomoci najít odpověď na otázku, zda je Overwatch pro vás, či nikoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama