Mafia III představuje příběhová i free DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia III představuje příběhová i free DLC

Mafia III představuje příběhová i free DLC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 9. 2016 07:36 3
Reklama

Společnost 2K Games a vývojáři ze studia Hangar 13 se při příležitosti aktuální akce PAX West v americkém Seattlu hlásí s novinkami k Mafii III. Tentokrát přišel na přetřeš rozšiřující obsah, který open world akci obohatí v měsících následujících po vydání hry.

Vydáním titulu práce vývojářů neskončí. V plánu mají několik bezplatných DLC pro všechny majitele Mafie III, ale také větší placená příběhová rozšíření. Ať už si novinku předobjednáte, koupíte v den vydání anebo kdykoli později, budete mít nárok na několik bezplatných expanzí. Ta první vám umožní oživit Lincolnův šatník a převléci jej podle vlastního gusta. Měsíc po vydání pak do hry přibude balíček pozlacených zbraní nazvaný Judge, Jury and Executioner.

Další DLC obohatí možnosti úprav automobilů, které mají existovat už v základní verzi. Přibudou nová kola, registrační značky i laky. Samozřejmostí je taktéž ladění výkonu. Abyste své plechové miláčky neměli jen na parádu, budete moci změřit síly v pouličních závodech, a vydělat si tak nějaký ten dolar k dobru. Tato klání přirozeně přinesou další způsoby customizace vašeho vozu. Autoři přitom slibují, že nastíněnou čtveřicí bezplatných DLC s rozšířeními zdarma neskončí a můžeme se těšit, že v budoucnu představí další obsah.

Ta nejzásadnější porce obsahu ale přijde až s placenými příběhovými expanzemi. 2K tvrdí, že dobře vědí, jaké to je dokončit hru a chtít víc - víc příběhu, víc akce, více lokací. O to se mají postarat právě tato nově oznámená DLC. Práce na nich údajně začaly až nyní během finálního ladění základní hry. Podle vývojářů jde o zcela samostatný obsah, který nám prozradí víc o Lincolnu Clayovi a New Bordeaux. Hráči díky rozšířením zjistí, že hlavní hrdina nečelí jen hrozbě v podobě italské mafie.

První expanze se jmenuje Faster, Baby! a jak už její název napovídá, vše se bude točit okolo rychlých aut, dramatických honiček a kaskadérských kousků na čtyřech kolech. Lincoln se spojí s Roxy Laveau, aby se společnými silami zbavili zkorumpovaného šerifa, který terorizuje bojovníky za občanská práva na předměstí New Bordeaux.

V DLC Sign of the Times půjde o sérii rituálních vražd. Na žádost otce Jamese se Lincoln vydá po stopách kultu, který je za ně zodpovědný. A konečně rozšíření Stones Unturned připomene Lincolnovi jeho válečnou minulost a mohlo by jít s trochou štěstí i o nějaký částečný flashback ve stylu prologu z druhého dílu. Lincoln v rozšíření musí spojit síly s agentem CIA Johnem Donovanem, aby urovnal krvavý spor, který začal ve vietnamské džungli.

Všechny tyto expanze přinesou do Mafie III nové aktivity, exkluzivní vozidla, zbraně, oblečení i závody tématicky spojené s obsahem rozšíření. Pokud si koupíte season pass, případně pořídíte deluxe či sběratelskou edici, automaticky obdržíte i tato tři příběhová DLC. Každé z nich se ale bude prodávat i samostatně. Season pass stojí 30 dolarů, tedy v přepočtu asi 726 korun. Za všechna příběhová rozšíření samostatně byste zaplatili skoro 40 dolarů.

Na akci PAX West byla k vidění i nová ukázka ze hry. Prohlédnout si můžete rovněž deset různých čtvrtí New Bordeaux - Bayou, Delray Hollow, River Row, Southdowns, Barclay Mills, Downtown, French Ward, Tickfaw Harbor, Pointe Verdun a Frisco Fields.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama