Nejlepším fotbalistou letošního dílu FIFA je...
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejlepším fotbalistou letošního dílu FIFA je...

Nejlepším fotbalistou letošního dílu FIFA je...

David Plecháček

David Plecháček

5. 9. 2016 14:03 7
Reklama

Věčná otázka, která nemá odpověď. Skoro jako otázka, zda-li je lepší Bundesliga nebo La liga. Nebo snad Premier League? Pokud vezmeme v potaz soustředění těch nejlepších hráčů na světě, asi skončíme ve Španělsku. Barcelona a Real Madrid zkrátka vládnou klubové scéně. Ale kdo je nejlepším hráčem? Messi, Ronaldo, Neymar, Bale, Suárez. Který z hráčů je ve FIFA 17 tím nejlepším?

Po sedm let se na první příčce držel Argentinec Lionel Messi. Po dlouhé době ale není tím nejlepším. Odvážlivci si možná tipnou, že na vrcholu je Neymar nebo Suárez, opomenout Cristiana Ronalda - nejlepšího fotbalistu Evropy sezóny 2015/2016 - se ale nedá. CR7 má nejvyšší hodnocení ze všech, 94, přičemž Messi ho následuje s hodnocením 93. Dvojice barcelonských útočníků Neymar a Luis Suárez obdrželi skóre 92, stejně jako brankář Bayernu Mnichov Manuel Neuer.

Desítku uzavírají Gareth Bale, Zlatan Ibrahimovič, Jérome Boateng, Robert Lewandowski a David De Gea s hodnocením 90. EA Sports na svých stránkách uveřejnili seznam Top 50, takže jestli se chcete podívat, jak dopadli vaši oblíbenci, můžete na tomto odkazu. Zajímavostí budiž fakt, že v seznamu je jen jediný Čech, a to Petr Čech, což je po odchodu jediného konkurenta Tomáše Rosického do Sparty logické. Zajímavostí je, že hráč na obalu, Marco Reus, je až dvacátý pátý. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama