Nové wallpapery k automatu Snake Eater
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové wallpapery k automatu Snake Eater

Nové wallpapery k automatu Snake Eater

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 9. 2016 10:11 2
Reklama

O automatu pačinko, který se tématicky inspiroval třetím dílem série Metal Gear Solid s podtitulem Snake Eater, jsme psali už několikrát. Většina těchto zpráv fanouškům ságy spíše přidělala vrásky, ale nikdo nemohl této výherní mašině upřít fakt, že to přepracovaným animacím v novém enginu zatraceně sluší. I kdybyste přesto nemohli Konami přijít na jméno, radost by vám mohla udělat alespoň sada nových oficiálních wallpaperů, které vydavatel uvolnil při příležitosti blížícího se vydání automatové reedice.

Na oficiální stránce se objevila sada pozadí na plochu vašeho počítače či mobilu. Každý z motivů je k dispozici ve 12 různých rozlišeních, takže byste si snad měli vybrat. I když je to hlavně otázka vkusu a japonské lehce kýčovité obrázky nemusí každý, podle mě vypadají nové wallpapery vážně pěkně a jen umocnily naši touto po skutečném remaku ve Fox Enginu.

Do galerie jsme vybrali na ukázku všech pět motivů vždy ve Full HD rozlišení při orientaci na výšku i na šířku, abyste si mohli udělat o výsledku lepší obrázek. Zbývající verze najdete na zmíněném webu.

V Japonsku se pačinko má objevit už 17. října. Nejde navíc o jediné podobné zařízení. Konami využilo pro výherní automat k nelibosti skalních fanoušků rovněž značku Silent Hill. Původní hra vyšla v roce 2004 pro PlayStation 2 a posléze se dočkala HD remasterů na Vitu, PS3 i Xbox 360 a reedice pro handheld Nintendo 3DS. Více informací o automatu samotném najdete ve starších novinkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama