Vývojáři Days Gone jsou nadšení z PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Days Gone jsou nadšení z PS4 Pro

Vývojáři Days Gone jsou nadšení z PS4 Pro

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 9. 2016 14:43 6
Reklama

Když včera Mark Cerny názorně prezentoval, jak se výkonnější hardware podepíše na vzhledu her, použil – mimo jiné – ukázku ze zombie akce Days Gone. Vývojáři ze Sony Bend Studio si pak logicky pochvalovali PS4 Pro a označili konzoli za součást rozhodující změny celého zážitku.

„PlayStation 4 Pro nám umožňuje pracovat s tak skvělými detaily, které dosud nebylo možné ve hrách [na konzolích] vídat. Detaily a prostředí nyní skutečně vystupuje nad standard, detaily postav, barvy… to všechno je skvělé,“ říkají lidé z Bend Studio. Zároveň také uvedli, že když poprvé viděli běžet verzi pro PS4 Pro, nestačili se divit, jak skvěle vypadá.

Pro hru jako Days Gone je vysoký výpočetní výkon obrovskou výhodou, neboť se jedná o hru s otevřeným světem, kde se toho v jeden čas děje opravdu hodně. A nejde jen o NPC, ale také o to, jak fungují stíny, či světla v různých zákoutích mapy, a jak dobře vypadá hra s pokročilými HDR technologiemi. I ty byly během včerejší tiskovky hojně probírány a rozhodně půjde o žádaný prvek napříč všemi hrami i s tím ohledem, že i původní verze PS4 si nyní tuto technologii osvojí.

Podle autorů Days Gone by se měli o PS4 Pro zajímat i ti, kteří zatím neupgradovali na 4K televizi. Také ti podle nich budou těžit z výkonu PS4 Pro, protože hra vypadá úžasně na nové konzoli i v rozlišení 1080p.

Days Gone zatím nemají datum vydání, je však pravděpodobné, že hru uvidíme až příští rok na PS4, PS4 Slim a PS4 Pro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama