Odhaleny bonusy za předobjednávku RE7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhaleny bonusy za předobjednávku RE7

Odhaleny bonusy za předobjednávku RE7

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 9. 2016 14:53 1
Reklama

Resident Evil 7 má vyjít 24. ledna příštího roku a autoři se zaklínají svou snahou vrátit sérii zpět ke kořenům. A to i přesto, že hru budete prožívat z pohledu vlastních očí a nabídne i podporu pro VR. Za starých dobrých časů také nebyl kladen takový důraz na předobjednávky a bonusy k nim. A právě o nich jsme se nyní dozvěděli něco nového.

Na internet unikla zvláštní nabídka švédského prodejce her s názvem Disc Shop. Ten bude k předobjednávkám Resident Evil 7 podle všeho hráčům nabízet hned čtyři DLC balíčky, které by jim měly v průchodu hrou aspoň mírně pomoci. Takzvané Survival Packs obsahují sady Recovery, Handgun, Burner a Chem Fluid. Prohlédnout si je můžete v naší galerii. Zvláštní je, že součástí každé sady je také zjevně jakási mince. Ta je v každém balíčku jiná a její význam zatím není známý.

O hře samotné toho zatím moc nevíme. Odehrávat by se měla na jihu Spojených Států a postaví nás do role muže jménem Ethan, který pátrá po své zmizelé ženě v ponurém a děsivém plantážním sídle. Kromě VR prototypu The Kitchen jsme si mohli vyzkoušet hned dvě demoverze, které ukazují rozličné herní prvky. Resident Evil 7 má podle našich dosavadních dojmů rozhodně potenciál pořádně vystrašit a hrát celou hru ve VR bude záležitostí pro opravdové Nebojsy.

Značka Resident Evil v letošním roce slaví 20 let od svého vzniku. První díl vyšel v březnu  1996 na první PlayStation, o dva roky později následovalo pokračování a pak už se série pravidelně rozrůstala a bobtnala. Capcom se v současné době specializuje na porty a remastery starších dílů. Tím nejčerstvějším je Resident Evil 4, jehož recenzi pro vás chystá Petr Strecker.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama