Kodžima vybral engine pro Death Stranding
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima vybral engine pro Death Stranding

Kodžima vybral engine pro Death Stranding

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 9. 2016 08:53 9
Reklama

Na dnešní tiskové konferenci Sony, která předcházela veletrhu Tokyo Game Show, nemohl chybět Hideo Kodžima. Zopakoval, že nedokázal nevyslyšet přání svých fanoušků, kteří doufali v novou hru od autora Metal Gearu, ale navrch přidal i několik podrobností.

Kodžima zdůraznil, že Death Stranding je open world akční hra s velkou svobodou a blíže neupřesněnými on-line prvky. Nejasnostmi obestřený titul se samozřejmě stále příliš nevybarvil co do obsahu. Jeho otec prohlásil, že na detaily o hře samotné je ještě brzy. Prozradil však, že novinka nabídne rozlišení 4K a bude podporovat technologii HDR.

V neděli 18. září se má Kodžima navíc ještě objevit přímo na Toyko Game Show, kde by podle svých slov mohl odhalit více informací, o kterých dnes ještě mluvit nemohl. Nebo spíš nechtěl. V každém případě produkce hry už se měla konečně rozjet na plné obrátky, takže přísun nových informací by se měl zrychlit. Alespoň doufáme. Dobrou zprávou rovněž je, že si Kodžima konečně zvolil technologii, která by měla Death Stranding pohánět. Neupřesnil ale, o jaký engine jde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama