Představuje se druhá epizoda Batmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představuje se druhá epizoda Batmana

Představuje se druhá epizoda Batmana

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 9. 2016 12:07 2
Reklama

Už 20. září bude mít premiéru druhá epizoda adventurní série Batman: The Telltale Series. V dějství nazvaném Children of Arkham se Batmanovým protivníkem má stát starý přítel, zatímco samotný Bruce se chce dozvědět víc o minulosti a odkazu své rodiny, jejíž jméno bylo na konci prvního dílu pošpiněno a zneuctěno závažným obviněním.

Stojí snad veškerý věhlas a bohatství gothamských mecenášů na temných základech a spolupráci s podsvětím a organizovaným zločinem? Na to budeme muset přijít už příští týden. Vývojáři ze studia Telltale Games se pochlubili novými obrázky z druhé epizody. Na nich je kromě samotného Batmana k vidění vrah Wayneových rodičů Joe Chill, Catwoman nebo Penguin.

Tento týden vychází navíc také krabicová verze batmanovské minisérie. Ta přirozeně na disku obsahuje jen první z celkem pěti epizod, ale funguje jako season pass, díky němuž obdržíte automaticky digitální verze dalších částí tak, jak budou postupně vycházet. Disková verze bude k dispozici na konzolích PS3, PS4, X360 a Xbox One.

Premiérová epizoda s podtitulem Realm of Shadows sice vyšla na konzolích a PC už začátkem srpna, ale na mobilní a tabletové verze se stále čeká. Pokud dáváte přednost dotykovým platformám, dočkáte se ještě tento měsíc, slibují autoři. Hra by měla současně vyjít na iOS i Androidu.

Trochu paradoxně se tak čeká na verze, jimž byl v podstatě od samého počátku celý design hry podřízen. Uvidíme, jak na těchto zařízeních Bruce zaboduje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama