PES 2017 dostane Pro update, Destiny nikoli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PES 2017 dostane Pro update, Destiny nikoli

PES 2017 dostane Pro update, Destiny nikoli

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 9. 2016 15:06 1
Reklama

Musíme se připravit na skutečnost, že neuplyne den, abychom se nedozvěděli o nějaké již vydané nebo teprve chystané hře, která se dočká speciální podpory/updatu pro PlayStation 4 Pro. Včera jsem psali o Resident Evilu 7 a rekapitulovali seznam dříve vydaných titulů, u nichž bylo potvrzeno, že je čeká Pro patch. Mezi váhajícími studii jsou třeba Codemasters, kteří uvažují o vylepšené verzi F1 2016. Dnes se na konto této možnosti vyjádřili autoři Destiny a Pro Evolution Soccer 2017.

Fotbal PES 2017 vychází právě v těchto dnech, i když je Pro, podporu Pro nemá. Haha. Alespoň zatím. Ale dočká se jí. Konami oznámilo, že svou novinku nechá po vydání updatovat, aby zužitkovala vyšší výkon nového zařízení. Zatím nicméně není jasné, v čem přesně by se měla lepší verze lišit, co nabídne navíc. Spekuluje se ale přirozeně o vyšším rozlišení.

Destiny od Bungie se naopak v tuto chvíli na Pro verzi nechystá. Vývojáři pochopitelně tuto možnost zkoumají, ale nemáme v nejbližší době očekávat žádné oznámení. Pokud se vůbec kdy Pro update objeví. Předem ale studio nic vylučovat nechce. Výkonný producent Scott Taylor v rozhovoru pro GameSpot prohlásil, že fanoušci nemají doufat v uvedení patche u příležitosti vydání rozšíření Rise of Iron.

GameSpot ovšem připomíná, že jiné hry od Activisionu s touto možností počítají, dokonce jiné střílečky. Konkrétně Call of Duty: Black Ops III dostane update zpětně a remaster Modern Warfare a Infinite Warfare už se s ohledem na výkonnější konzoli připravují.

Pokud jde o ostatní již vydané hry, které se mohou těšit na bezplatnou aktualizaci, která zužitkuje výkon PS4 Pro, už včera jsme psali, že mezi potvrzenými tituly jsou Paragon, Middle-earth: Shadow of Mordor, The Witness, Uncharted 4: A Thief's End, The Last of Us: Remastered, Infamous: First Light, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited a Deus Ex: Mankind Divided. Podporu nové technologie zvažují i vývojáři z Codemasters pro nedávno vydané závody F1 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama