Svět před zkázou v TGS  traileru z Horizon: ZD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Svět před zkázou v TGS traileru z Horizon: ZD

Svět před zkázou v TGS traileru z Horizon: ZD

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 9. 2016 08:27 5
Reklama

Ačkoli tisková konference Sony na Tokyo Game Show co do počtu zajímavých oznámení spíše zklamala, něčím nás přesto dokázala potěšit. Horizon: Zero Dawn, chystaný postapokalyptický titul z dílny studia Guerilla Games, se dočkal nového traileru. A je věru nač se dívat.

Dvě minuty záběrů z verze pro PlayStation 4 Pro však tentokrát neukazují jen barvami hýřící krajinu, po které se majestátně prochází stáda mechasaurů. Vůbec poprvé totiž můžeme sledovat záběry na svět předtím, než jej apokalypsa neznámého původu uvrhla do nové verze pravěku. Záběry na futuristické mrakodrapy rychle vystřídá tma a opětovné probuzení přírody v plné síle. Trailer je ze zjevných důvodů bohužel opatřen jen japonským textem, to mu však ani v nejmenším neubírá na kráse.

Dalším zajímavým prvkem je kratičký záběr na malou Alloy, která hopsá po kamenité pláni. Bude část hry věnována dětství hlavní hrdinky? Po odhalení nového dílu God of War na letošní E3 by se tak jednalo o další hru, která klade důraz na dětský element. Nejpodstatnější ovšem je, že Horizon vypadá zkrátka úchvatně, použitou barevnou paletou počínaje a nápaditými robotickými monstry konče.

 Je rozhodně dobře, že i přes několik vydaných trailerů hra stále příliš neodhaluje karty a uchovává si tajemství. Tím spíš vyvolává palčivé otázky a zájem. Doufejme, že autoři s podobnými kryptickými náznaky vydrží až do vydání. Toho se v Evropě dočkáme 1. března příštího roku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama