Na Resident Evil 7 láká nové video a demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Resident Evil 7 láká nové video a demo

Na Resident Evil 7 láká nové video a demo

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 9. 2016 08:08 3
Reklama

Capcom se pochlubil řadou novinek na konto survival hororu Resident Evil 7. V první řadě oznámil, že demoverzi nazvanou Beginning Hour, kterou uvolnil během E3 pouze pro předplatitele programu PlayStation Plus, si vyzkoušely více než tři miliony lidí. Už nás ale láká na nové demo, podělil se o další video, screenshoty a detaily.

Nová demoverze dostala podtitul Twilight, vyjde ještě dnes a nabídne nám podle Capcomu více možností, jak si osahat a prozkoumat nechvalně proslulý strašidelný dům. Tentokrát se na ni navíc mohou těšit úplně všichni majitelé PlayStationu 4 bez ohledu na to, zda si předplácejí PS Plus, nebo ne. Pokud už původní demo stažené máte, dočkáte se zřejmě jeho updatu.

K dispozici je také nový atmosférický trailer, který konečně představuje ze hry zase o trochu víc. Vezme nás na velice podivnou hostinu a také ukáže alespoň střípek z akční pasáže, díky čemuž si můžeme udělat lepší představu o tom, jak bude vypadat střelba a souboje v RE7 vůbec.

Pokud už se nemůžete dočkat chvíle, kdy se vypravíte do Louisiany a seznámíte se s Bakerovými osobně, určitě nepohrdnete ani sbírkou nových screenshotů, které Capcom vydal při příležitosti veletrhu Tokyo Game Show. Kromě toho nás vydavatel láká také na předobjednávku a různé edice hry. Ke standardní digitální verzi dostanete na PS4 speciální téma, zvláštní Day-1 Survival Edition nabídne lepší výbav do začátku a deluxe edice slibuje navíc ještě season pass, který hráči zajistí přístup k trojici dodatečných příběhových epizod.

Vývojáři už v minulých dnech popřeli, že by se ve hře měly objevit mikrotransakce, jak se někde spekulovalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama