Dead or Alive Xtreme míří poprvé na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead or Alive Xtreme míří poprvé na PC

Dead or Alive Xtreme míří poprvé na PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 9. 2016 08:54 2
Reklama

Pokud hrajete jen na PC, možná vám bylo při pohledu na odvážné screenshoty ze série Dead or Alive Xtreme líto, že tahle pikantní hříčka plná choulostivých záběrů na spoře oděné digitální krásky se v uplynulých letech objevila jen na Xboxu, Xboxu 360, PS4 a Vitě. Měli byste zpozornět, dojde totiž také na verzi pro Windows.

Během probíhající Tokyo Game Show byla oznámena PC verze třetího dílu, respektive nějaký její derivát pod názvem Dead or Alive Xtreme Venus Vacation. Novou platformu má kromě původních autorů ze studia Team Ninja a vydavatele Koei Tecmo na starost společnost DMM Games. Tomu, že nepůjde o úplně plnohodnotný převod původní hry na Windows, napovídá ale fakt, že se jedná o browserovou hru. Velmi pravděpodobně bude založená na mikrotransakcích podobně jako free-to-play verze pro konzole.

Na každý pád je k dispozici alespoň první teaser trailer s Marie Rose, který nevypadá zle, pokud reprezentuje skutečnou podobu budoucí hry. Přinejmenším tak zkusíme hádat, že se můžeme těšit na jednu z nejpopulárnějších postav a ve Venus Vacation by neměl chybět ani plážový volejbal. Naneštěstí je vysoce pravděpodobné, že hra bude oficiálně podporovaná jen v Japonsku a není stoprocentně jisté, že se dočká anglické lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama