Zaklínač 3 nedostane update pro PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3 nedostane update pro PS4 Pro

Zaklínač 3 nedostane update pro PS4 Pro

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 9. 2016 12:42 6
Reklama

Odhalení vylepšené verze PlayStation 4 spustilo záplavu zpráv o tom, které hry, starší nebo úplně nové, budou silnější zařízení podporovat vylepšením grafiky či jiných prvků. Sešla se jich už pěkná řádka a další budou jistě v následujících týdnech a měsících přibývat. Z polska k nám ovšem dorazila novina, která budoucí majitele PS4 Pro nejspíš nepotěší.

CD Projekt Red, autoři veleúspěšné videoherní adaptace literární ságy Zaklínač v nedávném prohlášení vyvrátili, že by firma pracovala na updatu, který hru pro PS4 Pro jakkoli zkrášlí. S Geraltovými dobrodružstvími jsou zřejmě nadobro hotovi a celé studio se nyní plně zaměřuje na vývoj dvou chystaných nových projektů. Prvním je karetní hra Gwent, jejíž kořeny leží právě ve třetím díle Zaklínače, druhým a o poznání větším chystaným titulem je pak RPG Cyberpunk 2077.

Zaklínač 3: Divoký Hon se tedy bohužel nedočká ani podpory HDR, ani upscale na rozlišení 4K. Není dosud jasné, zda na novém zařízení poběží hra v dosavadním rozlišení plynuleji, či zda alespoň práce s inventářem bude o něco méně kostrbatá. Loňské cenami ověnčené RPG je už ve své nynější podobě pastvou pro oči, je nicméně škoda, že možnosti nové konzole nevyužije.

Zaklínač ovšem není jedinou hrou, která se podpory PS4 Pro nedočká. I společnost Bungie v uplynulých dnech oznámila, že pro Destiny neplánují žádné zkrášlující úpravy. A konec konců, pro majitele původní PS4 je toto dalším signálem, že se s nimi nadále počítá jako s platnou součástí komunity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama