Hvězda smrti v novém videu. Startuje v úterý
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hvězda smrti v novém videu. Startuje v úterý

Hvězda smrti v novém videu. Startuje v úterý

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 9. 2016 07:38 4
Reklama

Už včera jsme vás v obsáhlé novince lákali na nové DLC do akce Star Wars Battlefront. Společnosti EA a DICE představily podrobně nového hrdinu i padoucha a ukázaly střípek z upoutávky. Ta už je nyní venku a spolu s ní i datum vydání netrpělivě očekávaného rozšíření.

Nový trailer plní podle nás svůj úkol na jedničku. Ihned máme chuť se zapojit do bitvy a v premiérovém módu Battle Station vyzkoušet několikafázovou bitvu, která do hry konečně přinese tolik očekávané vesmírné souboje, ale rovněž pestřejší úkoly, jejichž náplň i kulisy se mění během hry. Více si o průběhu bitvy a novém módu můžete přečíst ve včerejší novince.

Držitelé season passu se mohou na Hvězdu smrti vypravit už v úterý 20. září. Dogfighty vypadají výborně, stejně jako noví hrdinové, interiéry samotné stanice a vlastně celý průběh boje, jak jej upoutávka zachycuje. Zdá se, že scénář bitvy bude částečně kopírovat události filmu, což dá fanouškům další možnost znovu prožít některé ikonické momenty.

Kromě módu Battle Station Death Star nabídne pět nových map, nové zbraně, karty a postavy. Řady hrdinů a padouchů rozšíří Chewbacca a Bossk, jak už určitě víte. Také už se nemůžete dočkat, až se chopíte kniplu Vaderova TIE Advanced?

Pokud jste si rozšíření nepředplatili, musíte si dva týdny počkat. Po uplynutí této exkluzivní lhůty bude DLC v prodeji i samostatně pro všechny. Jak už jsme několikrát opakovali. Jde o třetí placený přídavek do Battlefrontu. První nazvaný Outer Rim nás zavedl do Jabbova paláce. Oblačné město jsme navštívili v rozšíření Bespin. Čtvrté DLC, které je součástí season passu, se teprve chystá. Už před časem ale vývojáři potvrdili spekulace, že se jeho obsah inspiroval chystaným filmem Rogue One: Star Wars Story.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama