PC verze PES 2017 se nevyrovná konzolím
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze PES 2017 se nevyrovná konzolím

PC verze PES 2017 se nevyrovná konzolím

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2016 09:12 9
Reklama

Pokud jste již vyzkoušeli PC verzi nového ročníku fotbalové simulace Pro Evolution Soccer, tak jste možná zjistili, že i letos je to na první pohled takové nijaké a podoba hry stále neodpovídá tomu, co jsme měli všichni možnost vidět v reklamních materiálech. Důvod je nasnadě – PC verze se z technologického hlediska stále ještě nevyrovnala verzím pro aktuální konzole.

To před časem ostatně v tweetu naznačil i jeden z tvůrců hry, nic konkrétního však Konami do světa nevypustilo a to se také odrazilo na reakcích hráčů. Ty jsou v případě PC verze na Steamu smíšené a poukazují nejen na rozdíly v grafice hry, ale především i na nesrovnalosti v hratelnosti a náplni, a to už je problém. Hra se tak prý hraje a chová odlišně a PC verze tím prý budí dojem prostého portu, navíc technologicky zastaralého.

A minimálně ony kosmetické rozdíly si můžete prohlédnout v přiloženém videu, posoudit rozdíly však již každopádně můžete sami, PES 2017 je venku. Pokud jste si každopádně PC verzi hry již vyzkoušeli, tak se s námi určitě podělte o váš názor. Příští rok by však situace mohla být každopádně trochu odlišná, což opět naznačuje další z řady tweetů. Ovšem jak tomu bude v reálu, to uvidíme nejdříve až za rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama