Konami věří PES 17 i přes horší prodeje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami věří PES 17 i přes horší prodeje

Konami věří PES 17 i přes horší prodeje

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 9. 2016 15:36 4
Reklama

Co se týče Velké Británie, aktuálnímu ročníku série Pro Evolution Soccer se nedaří tak dobře jako tomu loňskému. Na druhou stranu se tu bavíme o rozdílu 3 procent, což není pohroma, ale mnohým to stačí ke spekulování nad tím, zda PES 2017 vůbec zaznamená úspěch.

Podle Konami se tak satne, a to hlavně díky kvalitě hry, kterou oceňují i recenzenti napříč herními médii. „Jsme nadšení tím, jak kritika přijala PES 2017,“ řekl produktový manažer Adam Bhatti magazínu MCV. „Naše úsilí bylo kladně přijato a verdikty recenzí jsou ohromující. Už jen ty stačí k obhájení vylepšení a nastaveného směru celé série. Nikdy nepodceňujeme Electronic Arts a jejich FIFA tým, ale naším cílem je ustavit PES coby ultimativní fotbalový titul bez ohledu na cokoliv,“ dodal Bhatti.

Klíčem k dlouhodobému úspěchu je podle něj udržení soustavné kvality, díky čemuž mají hráči možnost se o hře dozvědět, vyzkoušet si ji a posléze k ni přilnout. Zároveň také naznačil, že vývoj PES 2017 pro ně neskončil a během následujícího roku se můžeme těšit na nový obsah prostřednictvím stažitelných balíčků.

Připomínáme, že PES 2017 už naším recenzentským mechanismem prošlo – Honza Bors udělil hře 3/5 – na recenzi FIFA 17 se dostane pravděpodobně příští týden s tím, že hra je od dnešního dne k dispozici v trialu na EA Access.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama