Trailer předvádí, jak získat peníze v Mafii 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer předvádí, jak získat peníze v Mafii 3

Trailer předvádí, jak získat peníze v Mafii 3

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 9. 2016 07:37 9
Reklama

Mafia 3, tedy hra, které v našich luzích a hájích leckdo nemůže přijít na jméno, je již skutečně za rohem. Vývojáři jsou si dobře vědomi, že informační mašinérii je třeba pravidelně promazávat kolečka, a tak nás poctili dalším trailerem, který předvádí nejrůznější způsoby, jak si ve hře vydělat peníze.

Peníze, to je základní stavební kámen každé zločinecké organizace, a ačkoli Lincoln Clay tentokrát mafii půjde spíše po krku, plné kapsy zelených papírků se mu při jeho snažení budou jistě hodit. Způsobů získávání platidla je celá řada a začínají na běžném obírání mrtvol padlých nepřátel. Samozřejmě ovšem nečekejte, že byste tak přišli k bůhvíjakému jmění.

Daleko zajímavější možností je podrobit drsnému výslechu ty správné lidi, aby vám odhalili, kde se skrývá tučná kořist v podobě nekale získaných úspor. Můžete také na svou stranu dostat majitele různých podniků, kteří dosud pracovali pro konkurenci. Pokud je zabijete, něco vám to také vynese, ale pravidelný příjem je nejspíš mnohem výhodnější varianta.

Zajímavý je i mechanismus ztráty značné části peněz, pokud zemřete. Naštěstí se proti tomu dá bojovat. Pokud získáte dojem, že při sobě nosíte příliš horký obnos, můžete zavolat jednomu ze svých společníků a nechat jej peníze přesunout na bezpečné místo. Dle traileru bude utrácení těžce vydělaných peněz poměrně snadné. Můžete si kupovat nové zbraně či jejich vylepšení, nebo investovat do svého čtyřkolového miláčka a trochu jej vyšperkovat.

Video obsahuje i nové záběry ze samotného hraní a je třeba říct, že si opět nebere servítky se zobrazováním slušné porce násilí. Jak je již zvykem, můžete si u něj zapnout i české titulky. Mafia 3 vychází už 7. října na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama