Jak dlouhý je režim Journey ve FIFA 17
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak dlouhý je režim Journey ve FIFA 17

Jak dlouhý je režim Journey ve FIFA 17

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 9. 2016 07:50 15
Reklama

Ať už v nový příběhový mód Journey věříte, anebo jej považujete jen za nafintěnou verzi režimu Be A Pro, jednou je tahle novinka tu a stojí za to se jí věnovat. Vyzkoušet jste ji mohli už v demoverzi FIFA 17, ale protože datum vydání se kvapem blíží, na internetu už řeší některé zajímavé podrobnosti lidé, kteří měli možnost se s Journey obeznámit pořádně.

Ben Wilson z webu GamesRadar se podělil o své dojmy v článku, kde zevrubně rozebírá svou virtuální cestu. V módu, jehož systém dialogů se inspiroval u Mass Effectu, jak EA nedávno prozradili, se chopíte fiktivního mladého talentovaného fotbalisty Alexe Huntera, jak už jistě víte. V kůži nováčka se probojujte do sestavy jednoho z dvaceti klubů Premier League.

V každém případě vás musíme upozornit, že v následujícím odstavci můžete narazit na nějaké spoilery, i když jsme se snažili těm nejzásadnějším vyhnout. Klíčovou postavou příběhu má být i dědeček hlavního hrdiny Jim Hunter, který byl úspěšným fotbalistou v 60. letech, ale nikdy nevyhrál proslulý FA Cup. Příběhový mód přitom pokrývá kompletní jednu sezónu a Ben Wilson říká, že mu jeho dokončení zabralo asi 16 hodin. Odměnou za vaše snažení jsou vám pak hráči do módu Ultimate Team, přičemž tím posledním je samotný Alex Hunter.

Celý článek detailně popisuje nejzásadnější zvraty a příběhové momenty režimu Journey, ale my jsme se chtěli těm dalším už raději vyhnout. Pokud vám však nevadí připravit se o scénáristická překvapení, můžete se začíst do původního textu. V každém případě to vypadá, že příběhová omáčka, jakkoli se někomu může zdát nepodstatná, tvoří opravdu zásadní část Journey. O napjaté vztahy mezi postavami a četné zvraty nebude nouze.

EA se nechali už před pár dny slyšet, že vaše volby v rozhovorech budou stejně důležité jako výkon na hřišti v kůži Alexe. A my už se nemůžeme dočkat, zda se novinka u hráčů ujme, anebo se z ní stane jednorázový pokus o inovaci, který se už v dalším ročníku neobjeví. Co myslíte vy? Těšíte se na Journey, nebo vás tenhle nápad neoslovil?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama