Přehlídka zbraní v novém traileru z Mafie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přehlídka zbraní v novém traileru z Mafie

Přehlídka zbraní v novém traileru z Mafie

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 9. 2016 07:34 4
Reklama

Včera jsme začínali den hned dvěma novinkami o Mafii 3 a zdá se, že i dnes zahájíme naše zpravodajství podobně. Informační mašinérie o hře, která se na pulty obchodů dostane již za dva týdny, jede zkrátka na plné obrátky a my tu máme další trailer, který se tentokrát věnuje zbraním.

Jak je již u Mafie 3 zvykem, video je opatřeno naprosto špičkovým hudebním doprovodem, který skvěle doplňuje dobovou atmosféru. Jinak se ale jedná o více než dvouminutovou zběsilou přehlídku vražedných nástrojů, které Lincoln dostane od vývojářů do vínku. Cassandra, jedna ze tří společníků hlavního hrdiny, má pod palcem slušnou síť překupníků se zbraněmi a nouzí skutečně trpět nebudete. Samopaly, útočné pušky, brokovnice, ostřelovačky…každý si přijde na své. Trailer také akcentuje možnosti úprav jednotlivých zbraní, které můžete opatřit tlumičem nebo lepší optikou.

Ještě více švandy pak nastává s příchodem zrzavého Irčana jménem Burke. Ten bude vaším dvorním zásobovatelem všeho, co vybuchuje, počínaje Molotovovými koktejly a konče balíčky C4, které můžete například nastražit na auto a to následně poslat do hloučku nepřátel. Fantazii se zkrátka meze nekladou a i tentokrát budete v traileru svědky mnoha kreativních a notně brutálních způsobů zabíjení. I přes přehršel střelných hraček to stále vypadá, že Lincolnovým nejmilejším společníkem je jeho masivní dranžírák. Éra uhlazených elegánů zkrátka už skončila, teď je čas na divoké šedesátky!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama