První video z nové epizody Hitmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První video z nové epizody Hitmana

První video z nové epizody Hitmana

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 9. 2016 08:45 2
Reklama

Kratičkým teaserem nás dánští vývojáři ze studia IO Interactive lákají na nové dobrodružství agenta 47. To náš zavede už 27. září do amerického Colorada. Ve stejný den se máme dočkat také plnohodnotného traileru.

I když je ukázka skutečně kratičká, potvrzuje, že nové dějství bude mít hodně temnou atmosféru, jak autoři slibovali. A minimálně zařízení, které se ve videu mihne a je pravděpodobně určené pro nějaké crash testy, naznačuje, že se opět můžeme těšit na líčení kreativních pastí, do nichž vlákáme své nicnetušící oběti. [mneme si spokojeně ruce]

Jak už jsme psali začátkem září při oznámení nové epizody, pátá mise se jmenuje Freedom Fighters, tedy stejně jako 3rd person akce od stejných autorů z roku 2003. Vaším úkolem bude tentokrát infiltrovat areál farmy, který se proměnil ve výcvikový tábor soukromé milice. Celkem musíte vyřídit čtyři různé cíle a vývojáři slibují, že půjde o dosud nejobtížnější úkol.

Autoři rovněž tvrdí, že Episode 5: Colorado nabídne několik příběhových zvratů a odhalení, jak se děj první sezóny blíží k závěru. Pokud jde o vysokou obtížnosti, IO Interactive varují, že nejde jen o čtyři různé cíle, ale hlavně fakt, že se od samého počátku ocitnete na nepřátelském území. V každém případě má jít o klíčovou epizodu celého dobrodružství. Více informací si můžete dohledat ve starších zprávách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama