Sledujte čtvrthodinu záběrů z Mafie III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte čtvrthodinu záběrů z Mafie III

Sledujte čtvrthodinu záběrů z Mafie III

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 9. 2016 13:05 16
Reklama

Třetí díl Mafie je již za dveřmi a stupňující reklamní kampaň již hraničí s rizikem vyzrazením prakticky veškerého podstatného obsahu. Pokud ale máte chuť na další z řady videí a jste stále zvědaví, tak pro vás máme tentokrát docela perličku – více než čtvrthodinu záběrů přímo ze hry pocházející z prezentace z Gamescomu a z TGS.

Než se ale prokoušete k samotnému hraní, tak přiložené video startuje trailerem ze hry – ten odhaluje město krásné a zlaté na povrchu, pod vším tím pozlátkem je však korupce, násilí a nevole mafie podřídit se běžným zákonům a vydat se na legální kariéru.

A přesně té se vyhne i hlavní postava hry – Lincoln Clay, sirotek a válečný veterán z Vietnamu. Ten se po návratu z války ocitá v soukolí mafiánských rodin a v cestě za štěstím mu zavazí celá řada věcí, zejména ona mafie. Clay se ve hře vydá na dráhu pomsty a na té se spletou osudy hned více hlavních postav naráz. Ty už tvůrci hry stihli představit v samostatných videích a postupně jste tak měli možnost zhlédnout příběhy nejen samotného Lincolna Claye, ale i Cassandry, Thomase Burkeho i starého známého Vita Scaletty.

Přiložená ukázka každopádně nadále poodhaluje samotnou náplň hry a je doprovázená komentářem. Pokud tedy nemáte strach z dalšího vyzrazení obsahu, tak se na video určitě podívejte. Záběry představují průchod jednou infiltrační misí, kterou lze pochopitelně vyřešit vícero způsoby a kromě násilné cesty lze zvolit i přístup tichý a stealthový. A na obojí přitom dojde řeč záhy – Mafia III vychází 7. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama