Veteráni Driveclubu za VR verzi zaplatí méně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Veteráni Driveclubu za VR verzi zaplatí méně

Veteráni Driveclubu za VR verzi zaplatí méně

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 9. 2016 07:53 1
Reklama

Nicola Orru z WWS Immersive Technology na PlayStation Blogu odhalil dlouho očekávané podrobnosti upgradu na VR verzi Driveclubu, na které netrpělivě čekali všichni majitelé původní hry. Jak už jsme psali minulý týden, Driveclub VR bude jedním z launchových titulů pro PS VR a začne se prodávat spolu s headsetem 13. října.

Driveclub VR vyjde v krabicové verzi i digitální cestou. Jak už bylo řečeno dříve, nová verze závodů bude stát 40 eur. Na českém PlayStation Storu ji najdete už nyní za 1199 korun. Sony se ale nakonec přeci jen rozhodla nějakým způsobem zvýhodnit dosavadní nejvěrnější hráče, pro které si připravila sympatickou slevu.

Na upgrade pro Driveclub VR však nedosáhnou všichni majitelé původní hry, ale jen držitelé season passu, kteří si jej koupili do 29. září. Pokud je to i váš případ, za takzvaný season pass uprade zaplatíte jen 549 korun. Nicola Orru zdůraznil, že Driveclub je a vždy byl o komunitě, která jej obklopuje, a toto je malý dárek pro její loajální členy.

Orru dále využil této příležitosti a poděkoval všem hráčům za jejich neutuchající podporu a zpětnou vazbu. Tým zodpovědný za VR verzi se také konečně vyjádřil na konto otázek, kdo přesně nový Driveclub dělal, když původní studio už neexistuje a jeho autoři přešli pod křídla Codematers. Nicola Orru vypíchl zásluhy Evolution Studios a vysvětlil, kde se finální titul vzal.

Vytvořit VR verzi Driveclubu byl podle něj obrovský úkol. Autoři měli podle jeho slov spoustu práce s tím, aby množství původního obsahu transformovali do stereoskopického 3D. Vývojáři navíc přidal několik specifických funkcí pro VR verzi a slibují, že hra vypadá tak úžasně, jak bychom čekali.

Většina hry je stále dílem Evolution a o zbytek se postaral tým složený z jeho bývalých zaměstnanců. Několik z nich je nyní členy WWS Immersive Technology Group, takže se nemáme obávat. Driveclub skončil v dobrých rukou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama