Další update pro demo RE7. Vyjde i VR demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další update pro demo RE7. Vyjde i VR demo

Další update pro demo RE7. Vyjde i VR demo

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 10. 2016 12:12
Reklama

Včera jsme psali o tom, že Resident Evil 7 bude ve VR verzi exkluzivní pro headset od Sony po dobu 12 měsíců od vydání hry. Dnes jsme se dozvěděli nové informace na konto demoverzí. Tedy ne jedné, ale hned dvou různých.

Pokud tak jako my netrpělivě vyhlížíte další update pro demo Resident Evilu 7, mohlo by vás zajímat, že poslední aktualizace se dočká až těsně před vydáním plné hry. Francouzský zástupce Capcomu se nechal slyšet, že ukázka nazvaná Beginning Hour bude updatována v lednu 2017. Vypadá to tak, že už se dočkáme jen jedné další verze.

Znovu padlo i ujištění, že demo se objeví také na PC a Xboxu One, ale není jasné, kdy se tak stane. Informace pocházejí ze stránky ResidentEvil.fr, jejíž autor měl možnost navštívit konferenci o hře během pařížské akce. Kromě toho jsme se také dočkali nových informací ohledně délky hry.

Resident Evil 7 by měl jít v průměru pokořit za 15 hodin, ale z neupřesněných důvodů to může být skoro dvojnásobek času, pokud budete hrát ve VR. Je to kvůli obtížnosti, tempu nebo prostě jen autoři předpokládají, že se budou hráči více bát a postupovat obezřetněji? Další tři plánovaná DLC pak údajně nabídnou asi osm hodin obsahu navíc.

Zmíněné demo udělalo hře obrovskou reklamu navzdory tomu, že vlastně nic moc ze hry neukazuje. A Capcom současně fanoušky pořádně trápí, protože ti investujíc spoustu času do řešení všemožných záhad, přičemž odpovědi na ně zřejmě přinese až konečná verze. Na co asi nakonec ukážeme naší rukou z figuríny? Kdy si konečně vystřelíme za zbraně, když už jsme našli náboje? Samé nezodpovězené otázky…

Kromě toho jsme se před pár hodinami dozvěděli ale i novinky přímo od Capcomu. Hráči se totiž mohu těšit i na další zkušební verzi. Autoři na oficiálním účtu na Twitteru oznámili, že takzvané Kitchen demo bude k dispozici ke stažení pro PlayStation VR od 13. října. Jde o původní prototyp, který vývojáři prezentovali rok za zavřenými dveřmi a testovali na něm reakce lidí, aniž by kdo věděl, že jde o nový Resident Evil. To jsme se dozvěděli až letos na E3.

Dostaneme tak skvělou příležitost zahrát si demoverzi, o které se hodně dlouho jen mluvilo, ale neexistovaly z ní žádné materiály. Navíc se jedná o jednu z ukázek, jež bude chybět na evropském PS VR demo disku, který je součástí balení. Vítáme proto možnost stáhnout hru z PS Storu, jak výrobce naznačoval, když vyšlo najevo, že demo disk za oceánem bude mnohem obsáhlejší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama