Detaily o vedlejších misích v Horizon: ZD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o vedlejších misích v Horizon: ZD

Detaily o vedlejších misích v Horizon: ZD

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 10. 2016 11:48 1
Reklama

Vzhledem k tomu, že očekávaný Horizon: Zero Dawn nabídne plně otevřený svět, hráči se logicky ptají, co budou moci nad rámec příběhových misí dělat. Redaktoři Game Informeru dostali odpověď přímo od vývojářů, kteří poodhalili alespoň část vedlejších aktivit.

První z nic budou tzv. Tribe Quests, tedy úkoly, které vám zadají příslušníci jednotlivých kmenů, nacházejících se ve hře. Tyto úkoly budou vycházet z povahy daných kmenů, takže jednou může jít o boj a jindy například o nutnost sesbírat konkrétní zdroje. Prostřednictvím těchto úkolů by se navíc měla hlavní hrdinka dozvědět něco o jejich historii, pohnutkách i postupech boje, na čemž vývojáři údajně velice pečlivě pracují.

Další zajímavou aktivitu nabídnou Corruption Zones - lokace, v níž je vysoká koncentrace nepřátel, čekajících na likvidaci. Vývojáři zároveň upozorňují, že půjde o poměrně tuhé a ne vždy jednoznačné boje. Lokace budou navíc rozděleny na několik menších segmentů, takže kompletní ovládnutí zabere poměrně dost času.

Budete-li si ve hře počínat dostatečně zkušeně, dostanete také příležitost zapsat se do guildy lovců. Už vstupní podmínky působí poměrně náročně a samotné lovecké výzvy jako něco, co si v tuto chvíli nedokážeme příliš představit. Například nutnost ulovit trojici létajících strojů za tři minuty, když po vás jde tlupa pozemních bijců, bude vyžadovat spoustu schopností a dobré načasování.

Vývojáři z Guerilla Games však upozorňují, že výše uvedený výčet činností je jen orientační a hra by toho měla ve finále nabídnout mnohem víc. Snad to tedy nebude jen opakující se variace na boj a dočkáme se něčeho propracovanějšího. Horizon: Zero Dawn vychází exkluzivně pro PlayStation 4 v březnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama