Stahujte nové rozšíření do GTA Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte nové rozšíření do GTA Online

Stahujte nové rozšíření do GTA Online

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 10. 2016 14:40 7
Reklama

Na dnešní den si připravili vývojáři z Rockstaru vydání nového DLC pro GTA Online, které se zaměří na motorky. Už dříve se o něm hojně spekulovalo, načež vývojáři popustili stavidla a vypustili do světa konkrétní informace.

AKTUALIZACE

Vlastním trailerem k rozšíření Bikers pro GTA Online už se pochlubil také Rockstar. Stylová upoutávka láká na vše podstatné, co jsme se až dosud o nového obsahu dozvěděli. Váš gang se může usídlit v jedné z dvanácti “kluboven”, která bude sloužit jako vaše základna, odkud budete vládnout vaší tlupě a řídit vaše aktivity. Každá taková klubovna nabízí vlastní bar a aktivity jako páku či šipky.

Součástí DLC je i 13 nových dopravních prostředků či zbraně na blízko jako sekera nebo tágo. Nechybí ani nová automatická brokovnice nebo kompaktní granátomet. K dispozici hráči mají i nový mód nazvaný Slipstream, který kombinuje závodění a souboje chladnými zbraněmi. Zatím to trochu připomíná kultovní Road Rash.

Update už by měl být on-line pro všechny hráče na PC, PS4 i Xboxu One a má velikost okolo 2 GB. Prohlédnout si můžete také nové screenshoty.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Pokud jste je nesledovali pečlivě, měli byste především vědět, že do hry přibude několik nových motorek, motorkářských outfitů a hned šestice nových zbraní. Díky sekeře, malém granátometu nebo obrovském klíči se pak z hraní stane takové malé Road Rash, což je rozhodně pozitivní zpráva a vyslovená radost pro ty, kdo bojkotují ve hře automobily.

Samozřejmostí je pak možnost založit si vlastní motorkářský gang, spravovat jej a zvát do něj další hráče. V rámci gangu navíc jednotliví hráči postupují na žebříčku hodností, takže se z nováčka může klidně stát i velitel a užívat si pověsti, která ho předchází. A běda těm, kdo gang opustí – pro ostatní se ihned stane lovnou zvěří.

Abyste si mohli udělat lepší obrázek, nabízíme také takřka 20minutové video od youtubera XpertThiefa, který dostal přednostní možnost DLC vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama