Remasterovaný Crash by mohl vyjít v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remasterovaný Crash by mohl vyjít v únoru

Remasterovaný Crash by mohl vyjít v únoru

David Plecháček

David Plecháček

5. 10. 2016 07:44 5
Reklama

Jedním z překvapivých momentů letošní E3 bylo oznámení remasteru Crashe Bandicoota. Uhlazená kolekce by měla obsahovat první díl z roku 1996, druhý díl s podtitulem Cortex Strikes Back z roku 1997 a i trojku Crash Bandicoot: Warped (1998). Otázkou ale bylo kdy.

Nový pohled na věc může přinést finský prodejce VPD.fi. Ten totiž na svých stránkách kolekci oznámil i s cenou a s datem vydání. Za 49,99 eur (tedy 1349 korun) by se Crash Bandicoot Remastered měl začít prodávat 28. února 2017. Jestli je toto datum pravdivé a cena skutečná, balíček dorazí ještě dříve, než jsme tušili. Od oznámení jsme sice věděli, že se jich dočkáme v roce 2017, ale že takhle zkraje roku je příjemný bonus.

Za původními díly stojí studio Naughty Dog, ale na remasterech pracuje tým Vicarious Visions. Studio má letité zkušenosti, ve videoherním průmyslu se objevuje průběžně od roku 1995, ale s žádnou hrou neudělalo díru do světa. I proto, že se převážně soustředilo na handheldy a portování na ně.

Doufejme, že se jim práce povede a slavné sérii dopřejí adekvátní péči. I proto, že podle Jima Ryana, šéfe evropské divize Sony, by remastery mohly být předzvěstí dalšího dílu. Sluší se jen dodat, že Crash Bandicoot Remastered vyjde jako exkluzivní kolekce pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama