Nejlepší stříbrná kartička FUT odhalena!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejlepší stříbrná kartička FUT odhalena!

Nejlepší stříbrná kartička FUT odhalena!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 10. 2016 17:24 7
Reklama

Pokud hrajete FIFA Ultimate Team v nové FIFA 17, možná jste už narazili na Mikea Jensena. Tenhle 28letý dánský záložník by pravděpodobně nevzbudil žádnou pozornost, ale v kombinaci s jeho upgradem v rácmi "Team of the Week" se z něj rázem stává hodně zajímavý hráč.

To nejlepší na celé věci ale je, že je stále zařazen mezi stříbrné kartičky, takže s ním můžete rozsévat hrůzu v soutěžích, kam "zlaťáci" nesmí. A to i přes skutečnost, že Jensen má mnohem lepší atributy, než většina top hráčů. Podle webu Futhead, který se soustředí mimo jiné i na aktualizaci žebříčku nejlepších hráčů ve FUT, zaujímá Jensen 38. pozici.

Pokud se vám tedy zachtělo, zařadit nadějného Dána do svého celku, jednejte rychle. Jeho cena neustále stoupá a dostat se k němu není úplně jednoduché. Původně jej bylo možné pořídit za 19 000 bodíků, momentálně se ale jeho cena pohybuje kolem 50 tisíc, což v přepočtu na skutečné peníze činí bezmála 10 eur. A jen pro jistotu, tady jsou jeho statistiky.

Ovládání míče: 82. Driblink: 80. Krátké přihrávky: 78. Síla střely: 87. Dlouhé střely: 78. A tak dále. Prostě, trochu jiná liga...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama