Symmetru z Overwatch čekají radikální změny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Symmetru z Overwatch čekají radikální změny

Symmetru z Overwatch čekají radikální změny

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 10. 2016 13:09
Reklama

Vývojáři z Blizzardu vydali další „update“ video, ve kterém rozebírají nadcházející změny ve hře Overwatch. Samozřejmě se mluví o nových postavách, o mapách a jmenovitě také o Symmetře. Tu údajně čekají radikálnější změny, a to nad rámec standardního vybalancování.

„Změny, které chceme provést se Symmetrou, nám pravděpodobně zaberou více času, než byla například uprava zaměřovače odstřelovací pušky Widowmaker,“ říká ředitel vývoje Jeff Kaplan. Naznačuje tím, že změny nebudou pouze kosmetické, ale dojde na značnou transformaci této postavy, která je hráčům vhodná pro své defenzivních schopnosti převážně jen v úvodech kol.

Kaplan nicméně vyvrátil, že by se ze Symmetry nyní snažili učinit healerku: „Jde o podpůrnou třídu, což ale automaticky neznamená, že je healer. Pokud by to znamenalo, že bychom měli Symmetru z této třídy vyhodit, uděláme to raději, než měnit všechno kolem ní a učinit z ní něco, co jsme původně nezamýšleli.“ Bohužel už Kaplan nebyl konkrétnější a dále nenaznačoval, jaké změny nás čekají, jedině snad to, že se jich dočkáme nejdříve v polovině listopadu.

Vedle Symmetry pak Kaplan otevřel otázku nového hrdiny, na kterém tým vývojářů údajně pečlivě pracuje. Dochází už prý k internímu testování a podle Kaplanových slov do sebe všechno dobře zapadá. Naznačil také, že se nejedná o jedinou postavu, která do hry v dohledné době přibude – v rané fázi vývoje je i další, která prý rovněž skvěle zapadá do univerza Overwatche a je velmi zábavné za ni hrát.

Posledním nedílným tématem video updatu jsou samozřejmě mapy – Blizzard prý už má jednu mapu pro dosud nezveřejněný herní mód a hned čtveřici prototypů pro další módy, ve výsledku ale žádná nemusí spatřit světlo světa, protože je potřebné je nejdříve pečlivě otestovat. „Je důležité zmínit, že interně připravujeme mnohem víc věcí, než kolik jich nakonec vypustíme do světa. Občas zkrátka usoudíme, že prototypy nefungují z nejrůznějších důvodů,“ vysvětluje Kaplan.

Více informací v ucelené formě samozřejmě naleznete v přiloženém videu. Heroes never die!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama