Battlefront a další míří do EA Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront a další míří do EA Access

Battlefront a další míří do EA Access

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 10. 2016 06:39 4
Reklama

Službu EA Access brzy obohatí dalších pár zajímavých titulů a týkat se to bude jak Xbox One, tak i PC. Nabídka se však bude dle vybrané platformy mírně lišit, potěšeni však budou zejména příznivci svižných akcí a soubojů nejen na život a na smrt.

Vedle sci-fi zápolení v akčním Star Wars Battlefront tak bude vzpomenuto i na fanoušky sportovních klání a do knihovny okamžitě a neomezeně dostupných her zamíří i UFC 2, avšak právě druhý jmenovaný titul se dostane pouze na Xbox One. Důvod se přitom přímo vybízí – UFC 2 na PC nevyšel. Na obě z platforem už ale dorazí stále ještě relativně nový Mirror’s Edge Catalyst. Kdy se tomu tak ale stane, to zatím nevíme, EA však slibují, že všechny tyto tři tituly dorazí do EA Access ještě během letošního roku a budou bez omezení přístupné všem předplatitelům služby.

Dalším a poněkud aktuálním lákadlem pro zvážení předplatného této služby je pak určitě ještě Battlefield 1, jehož časově i obsahem omezená ochutnávka bude dostupná již příští týden, 13. října. Bližší detaily vám již připomene aktualita z minulého týdne. Vedle toho se do EA Access podíval ještě také Dungeon Keeper a pár titulů spadajících do kategorie Xbox Live Arcade.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama