Automat MGS předvádí souboj Snake vs. Ocelot
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Automat MGS předvádí souboj Snake vs. Ocelot

Automat MGS předvádí souboj Snake vs. Ocelot

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 10. 2016 13:44 7
Reklama

Vzpomínáte si na automat pačinko Metal Gear Solid: Snake Eater, který má v Japonsku premiéru už 17. října? Co je to za otázku, jak byste si nepamatovali. Po několika trailerech a ukázkách z animací je k dispozici konečně pořádný gameplay. A jak vtipně poznamenávají DualShockers, bolí i napsat to.

Konečně je tu ukázka ze hry samotné bez větších příkras. Taková je holá pravda. Sedm a půl minuty dlouhé video představuje hodně šílenou variaci na proslulý souboj, v němž se utkal Naked Snake a mladý Ocelot. Celé to působí opravdu bláznivě, ale na japonské poměry vlastně nejde o nic mimořádného.

Pro většinu fanoušků bude zřejmě sledování tohoto gameplaye vzbuzovat pocity, jako by jim někdo zakroutil nožem v otevřené ráně. Naneštěstí se tím nemusíte nijak zvlášť trápit. Šance, že byste tento hazardní automat spatřili mimo zemi vycházejícího slunce, se rovná prakticky nule. Stojí za připomenutí, že pokud počítáme i podobné šílenosti, jde vlastně o první Metal Gear od odchodu Hidea Kodžimy z Konami. Tahle mašina totiž přirozeně předstihne vydání Metal Gear Survive.

Vývoj dostala na starost divize Konami, která se stará výhradně o tento typ výherních automatů, jinak známá též jako KPE. Práce na hře byly oficiálně oznámeny 1. června, ale spekulovalo se o něm už od loňského října, kdy si KPE zaregistrovalo ochrannou známku BIG BOSS pro pačinko.

Půjde o nový typ automatu s 32” obrazovkou, zatímco obvykle si tyto stroje vystačí s dvanáctipalcovým displejem. Cut scény z původní hry byly přepracovány pro potřeby novinky s využitím Fox Enginu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama