"Hello Games se vyjádří, až budou chtít"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Hello Games se vyjádří, až budou chtít"

"Hello Games se vyjádří, až budou chtít"

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 10. 2016 10:34 17
Reklama

Skoro by se zdálo, že se po vydání No Man’s Sky po vývojářském týmu Hello Games slehla země. Sean Murray, který se stal tváří celého projektu a v průběhu vývoje vykazoval pravidelnou aktivitu, na sociálních sítích najednou umlkl a nespokojeným hráčům tak zavdal další příčinu ke kritice. Nyní, jak se zdá, je mlčení týmu konečně polomeno.

Není to však Murray, kdo vystoupil ze stínů. Fanouškům na Twitteru odpověděl na několik otázek Paul Weir, který se staral o zvukovou stránku hry a vytvořil pro ni několik skladeb. Murray je podle něj v pořádku, jen momentálně ještě není připraven vyjít na veřejnost. „Sean je v pohodě a všichni máme plné ruce práce s dalším patchem. Bohužel nemám, co říct víc. Je čistě na Hello Games a Seanovi, kdy se rozhodnou veřejně promluvit,“ píše Weir.

V některém z předchozích příspěvků také uvedl, že už mají interní termín pro vydání příštího patche, datum však nespecifikoval. Hello Games kromě popisu obsahu několika updatů s fanoušky nekomunikují a Murray sám se ještě stále nevyjádřil k obří kauze ohledně nesplněných slibů ve výsledné podobě hry. Podle Geoffa Keighleyho se ale Murray údajně nebrání vystoupit v jeho show a celou aféru osobně okomentovat. Jen si na to asi budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Stále také probíhá vyšetřování reklamní kampaně hry agenturou ASA. Zrušená diskuze na Redditu byla na přání mnoha přispěvatelů obnovena a nadále se zaplňuje spíše negativními komentáři na účet hry. Není se čemu divit, že Sean Murray nechce do podobného ovzduší přispět svým vyjádřením, komunita hráčů není známa pro svou toleranci. Nezbývá než celému týmu popřát pevné nervy a dostatek sebereflexe. Přeci jen má No Man’s Sky přinejmenším potenciál stát se tím, čím dle slov svých autorů měl být.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama