HW nároky Skyrimu a remaster zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HW nároky Skyrimu a remaster zdarma

HW nároky Skyrimu a remaster zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 10. 2016 08:12 4
Reklama

Bethesda se na svém oficiálním blogu pochlubila hardwarovými nároky remasteru The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition. Vylepšená verze pět let staré hry je podle vývojářů dokončená a vyjde 28. října.

Autoři v příspěvku na blogu připomínají, že novinka podporuje modifikace na konzolích, má vylepšené efekty, nasvícení, vodu, sníh a grafiku vůbec. Na PS4 a Xboxu One přitom hráči okusí kouzlo modů vůbec poprvé. Verze pro PlayStation 4 Pro se zase pyšní podporou nativního rozlišení 4K. Bethesda doufá, že Special Edition pomůže nové generaci hráč představit Skyrim. Ti na něj mohou získat další nezapomenutelné vzpomínky a vůbec poprvé si uvědomí význam a břímě titulu Dragonborn.

S remasterem pomáhalo nové studio Bethesdy sídlící v kanadském Montrealu, které bylo založené v prosinci 2015. Kromě hardwarových nároků PC verze autoři prozradili i to, kolik místa bude Sykrim potřebovat na disku PS4 a Xboxu One. Hru si můžete už nyní předobjednat. Uživatelé Steamu, kteří už vlastní původní hru a všechna DLC, mají nárok na verzi Special Edition zdarma podobně jako tomu bylo nedávno v případě vylepšeného BioShocku. Více informací o podmínkách nároku najdete na Steamu, ale jednoduše řečeno musíte hru a DLC (Dawnguard, Hearthfire, Dragonborn) vlastnit do 28. října a kromě samostatných nákupů se přirozeně akce vztahuje i na Skyrim Legendary Edition.

Minimální hardwarové nároky

OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit)
CPU: Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945
RAM: 8 GB
Místo na disku: 12 GB
Grafika: NVIDIA GTX 470 1 GB/AMD HD 7870 2 GB

Doporučené hardwarové nároky

OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit)
CPU: Intel i5-2400/AMD FX-8320
RAM: 8 GB
Místo na disku: 12 GB
Grafika: NVIDIA GTX 780 3 GB/AMD R9 290 4 GB

Velikost hry na konzolích

PS4
20 GB (americká verze)
33 GB (evropská verze)

Xbox One
17 GB (americká verze)
25 GB (evropská verze)

Připomeňte si vydání původní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama