No Man's Sky je na Steamu propadákem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky je na Steamu propadákem

No Man's Sky je na Steamu propadákem

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 10. 2016 10:59 28
Reklama

O problémech, kritice a patřičné dávce kontroverze, točících se kolem hry No Man’s Sky, jsme už popsali stohy virtuálních papírů. Není se proto čemu divit, když hra zaznamenává rekordní pokles zájmu na Steamu a dokonce vyburcovala k akci agenturu na ochranu zákazníka ve Velké Británii.

Nově se však k problémům přidává i jedno z nejnižších uživatelských hodnocení, což je jeden z posledních signálů, že se hrou skutečně není něco v pořádku.

Řeč je o hodnocení hráčů na již zmiňovaném Steamu, kvůli kterému se hra propadla na samotné dno a je skutečně jednou z nejnenáviděnějších her posledních let. V prostoru velkých a náležitě promovaných titulů pak může jít i o tu nejhůře hodnocenou hru vůbec.

Vyjádřeno tím, jak můžete na Steamu hodnotit hry, obdrželo No Man’s Sky „převážně negativní“ nálepku na základě bezmála 72 tisíc recenzí. Konkrétně pak přes 5 tisíc lidí označilo hru za krajně negativní, čímž se jen tak nějaký titul pochlubit nemůže. Pokud vás naopak zajímají pozitivní recenze, za posledních 30 dní jich bylo jen 12 procent, celkově pak pozitivně hodnotila No Man’s Sky třetina lidí.

Ze strany Hello Games a tvůrce Seana Murrayho se na konto podobných zpráv neozývá žádná reakce, mrtvý brouk aktivován. Na druhou stranu, co jiného v tuto chvíli dělat?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama