Srovnejte grafiku Mafie III. Fanoušci ji vylepšují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Srovnejte grafiku Mafie III. Fanoušci ji vylepšují

Srovnejte grafiku Mafie III. Fanoušci ji vylepšují

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 10. 2016 10:14 9
Reklama

Populární kanál Candyland, který se na YouTube specializuje na porovnávání grafiky různých multiplatformních her, přinesl hned dvě zajímavá videa, v nichž se věnuje podobě Mafie III. V prvním srovnává kvalitu vizuálního zpracování na PC a konzolích, ve druhém pak demonstruje rozdíly v grafice při nastavení nízkých a vysokých detailů.

Okolo grafiky a vůbec technické stránky nové Mafie se točí značná část diskuzí. Candyland se na ní podíval zblízka a nechává vyniknout různé detaily a odlišnosti, kterých si během normálního hraní nemusíte na různých platformách všimnout. PC verze by měla jasně dominovat a také pochopitelně vypadá lépe než hra na konzolích, ale rozdíly jsou spíše kosmetické a v poslední době jsme si zvykli, že výkonné počítače dokáží PS4/XO verze přesvědčivě zadupat do země. Překvapivě ani rozdíly mezi nízkými a vysokými detaily na PC nejsou bůhvíjak propastné. Ostatně, posuďte sami.

Když už je řeč o tom, jak hra vypadá, určitě víte, že spousta lidí má problém nejen s technickou stránkou, ale i celkovou stylizací a nádechem hry, konkrétně osvětlením. Pokud je to i váš případ, alespoň částečně byste mohli tuto věc napravit díky nástroji Colour Correction / Blur Removal od uživatele s přezdívkou Nyclix. Podle řady fanoušků vypadá hra po úprava výrazně lépe. Toto hodnocení už necháme na vás. Přesvědčte se v galerii screenshotů, která porovnává základní verzi hry a ty samé scény po aplikaci updatu od fanouška.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama