Jak vznikla nejlepší scéna v Uncharted 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vznikla nejlepší scéna v Uncharted 4

Jak vznikla nejlepší scéna v Uncharted 4

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 10. 2016 11:10 1
Reklama

Pokud jste hráli Uncharted 4, asi budete souhlasit, že strhující honička na Madagascaru patří k jednoznačným vrcholům celé hry. Však si také vývojáři ze studia Naughty Dog tuto scénu vybrali pro prezentaci na loňské E3. V krátkém videu, které slouží jako demonstrace animátorského umění se můžete podívat, jak tato scéna vypadala během vývoje.

Jonathan Cooper není v herním průmyslu žádným nováčkem. Jako šéf animace se podílel na třetím Assassin’s Creedu pro Ubisoft, v Bioware pracoval na pozici hlavního animátora při tvorbě prvních dvou Mass Effectů a v roce 2014 se připojil k Naughty Dog, aby pracoval na Uncharted 4. Právě ty nejlepší scény z posledního dobrodružství Nathana Drakea nyní nahrál na svůj osobní kanál na službě Vimeo.

Kromě zmiňované scény z Madagaskaru, která je k vidění i ve fázi pre-vizualizace, můžete obdivovat třeba masivní výbuch pirátské lodi, postavy ze hry, Nathana v legračním kovbojském oděvu nebo záběry z Crashe Bandicoota, kterého tak ráda hraje Elena. Cooper se podílel na více 120 sekvencích hry. Než opustil Ubisoft, podílel se prý na prototypu revolučního způsobu navigačních systémů pro next-gen konzole. Do Naughty Dog nastoupil v době, kdy se firma potýkala se ztrátou celé řady talentovaných členů týmu. Odešel hlavní tvůrce postav Michael Knowland, hlavní výtvarník Nate Wells a také scénáristka Amy Hennig.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama