Battleborn dnes obdržel příběhové DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battleborn dnes obdržel příběhové DLC

Battleborn dnes obdržel příběhové DLC

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 10. 2016 14:02 2
Reklama

I přes to, že střílečka Battleborn stojí ve stínu konkurenčního Overwatch, má poměrně aktivní komunitu oddaných hráčů a právě pro ně si na dnešní den přichystali vývojáři z Gearboxu vydání příběhového DLC, nazvaného Attikus and the Thrall Rebellion.

Jedná se o první z pěti plánovaných rozšíření, které přidává do hry zejména několik příběhových misí a rozšiřuje tak pestré univerzum hry. Není to ale přirozeně jediné vylepšení, kterého se hra prostřednictvím zmiňovaného DLC dočkala.

Součástí balíčku jsou nové skiny – vždy po dvou u každé postavy, dále šestice nových ocenění a samozřejmě i nové hlášky. Tohle všechno pak doprovází i bližší informace o speciálním multiplayerovém updatu, který bude pro všechny hráče zdarma a přinese nový herní mód Face-Off.

V něm se týmy pěti hráčů postaví proti sobě v soutěži o co nejrychlejší odstranění bosse Varelsiho, nepodaří-li se jim to do patnácti minut, Varelsi bude ještě silnější a započne tradiční boss fight. V boji navíc budete moci uplatnit nové schovky, z nichž dostanete větší šanci zabít nepřátele, včetně několika nových kusů.

Vydání bychom se měli dočkat v následujících dvou týdnech, samozřejmostí pak bude i příchod nového, celkově již 29. hrdiny do hry, tak jak vývojáři slíbili dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama