Stahujte modifikace do akce Mafia III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte modifikace do akce Mafia III

Stahujte modifikace do akce Mafia III

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 10. 2016 08:21 9
Reklama

Mafia III je v prodeji sotva týden, ale už jsou k dispozici první modifikace, s jejichž pomocí si můžete hru mírně vylepšit nebo upravit k obrazu svému. O nástroji Colour Correction / Blur Removal, který podle řady hráčů zlepšuje podobu hry, už jsme psali. Web MafiaMods.com nabízí ale i další užitečné mody.

Momentálně v jeho databázi najdete 15 modů pro Mafii III a nechybí ani komunitní výtvory pro díl předchozí. Těch byste tu našli přes 130. My se ale vrátíme zpátky k novince a upozorníme vás na několik nejzajímavějších nástrojů, skriptů a úprav, které by vás mohly zajímat. K dispozici už je manuální převodovka nebo vylepšené ovládání vozidel, které umožní nastartovat a vypnout motor nebo ovládat ručně světla.

S další modifikací se naopak při řízení auta můžete některých funkcí zbavit - konkrétně zpětného zrcátka a ukazatele rychlosti. I když oba prvky mohou být užitečné a vypadají autenticky, podle některých hráčů jsou rušivé a zabírají příliš místa. Na odstranění přebytečných informací z HUDu se soustředí i skript nazvaný výmluvně Minimal HUD. S jeho pomocí se můžete kromě zrcátka a rychlosti zbavit i radaru, ukazatelů GPS, symbolu vzdálenosti k cíli i zobrazování kontextových tlačítek. Pokud se nechcete ničím rozptylovat a jen si užít herní svět jako takový, padnout do oka by vám mohl také skript Toggle HUD.

Názvy výtvorů Money Script a Unlimited Ammo mluví za sebe. K dispozici je rovněž nesmrtelnost nebo trainer, který umí kombinovat více fíglů najednou. Navíc podporuje třeba insta kill nebo neomezenou zásobu adrenalinu. Mod Car Customizations by mohl v budoucnu mít velký potenciál. Má umožňovat měnit výkon i podobu vašeho vozu. V tuto chvíli si poradí s různými disky a obutím pro vašeho plechového miláčka.

No a na závěr jsme si nechali takový malý bonbónek. S modifikací M2M3 můžete v hlavním menu hry nechat zaznít skladbu z druhého dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama