Krátká ukázka z RE7 představuje brokovnici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krátká ukázka z RE7 představuje brokovnici

Krátká ukázka z RE7 představuje brokovnici

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 10. 2016 08:49
Reklama

Jak to tak vypadá, o chystaném Resident Evil 7: Biohazard se budeme novinky dovídat pouze formou kratičkých střípků. Ne že by to tak úplně vadilo, alespoň si kolem sebe hra nadále buduje tajemný opar neznáma. Jen bychom už moc rádi věděli, do jaké míry si hra udrží typické vlastnosti dlouholeté série.

Capcom dnes vydal dvě kratičká videa, která mají být počátkem celé série, představující svět Resident Evil 7. Sice z nich nebudete moc moudří, přeci jen mají jen něco málo přes půl minuty, zejména to druhé má však docela slušný informační potenciál. Obě videa se objevila na YouTube jen s kratičkým popiskem a bez jakéhokoli vysvětlení.

První záznam jménem Mysterious Caller, tedy Tajemný Volající, doprovází popisek „Telefon zvoní…ale kdo to může být? Na záhadný telefonát jsme narazili již v demoverzi a zdvihnutí sluchátka byla tím posledním, co jsme stihli udělat před útokem podivného obyvatele domu. Je možné, že se tento motiv bude ve hře opakovat, přeci jen nesrozumitelné blábolení od neznámého volajícího patří v hororech k dobrým zvykům.

Druhé video nás potěšilo o kousek víc. Ukazuje totiž návrat klasické bedny, kterou si pamatujeme ze starých dílů. Většinou se nacházela v bezpečné místnosti kousek od ukládacího psacího stroje. V téhle konkrétní se nachází parádní brokovnice a my tak máme konečně možnost sledovat nejen správu inventáře, ale i zbraň, kterou budeme ve hře používat. Popisek na YouTube navíc říká „Šetři si náboje…budeš je potřebovat.“ Zřejmě tedy munice nebude zrovna na rozhazování a budeme si muset dobře vybrat, zda nepřítele udolat palnou zbraní, bojem na blízko, nebo se mu raději úplně vyhnout. Tak či tak, doufejme, že budou podobné krátké ukázky rychle přibývat a brzy nám vývojáři ukážou i samotnou akci. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama