Destiny zvýší maximální Light úroveň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny zvýší maximální Light úroveň

Destiny zvýší maximální Light úroveň

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 10. 2016 11:00 1
Reklama

Již na konci září Vojta v recenzi avizoval, že nový raid v přídavku Rise of Iron pro Destiny brzy dostane nový obtížnostní stupeň. Tehdy také sliboval zvýšení maximální Light úrovně, a to až na hodnotu 400. A dnes se konečně od Bungie dozvídáme, kdy se tomu tak stane.

Obtížnostní stupeň s názvem Heroic dorazí do raidu jménem Wrath of the Machine 18. října a za zmínku stojí, že patch označený 2.4.1 bude dostupný pár hodin před samotnou aktivací nové obtížnosti. Důvodem je dát všem hráčům možnost férového a především alespoň přibližně stejně načasovaného startu.

Spolu s tím se zvýší maximální možná Light úroveň na 400, což zároveň platí pro ostatní odměny, které budou moci vypadnout například i v rámci PvP a ostatních složek hry. Výjimkou jsou například mise Archon’s Forge a legendární engramy, které poskytnou maximální Light úroveň o hodnotě 385. Vzácné engramy pak přinesou maximální úroveň 365 a podobně omezené budou i předměty s technologií SIVA (které jsou novinkou a o nichž se Vojta rovněž zmiňoval v recenzi).

Bližší detaily vám může nabídnout oficiální web hry, kde se mimo jiné píše i o úpravách výskytu lootu – například po úspěšném odehrání Archon’s Forge bude možné narazit na vzácné artefakty a schránky pro Ghosta, a to opět až do oné maximální úrovně. Navrch se ve hře vyskytne více možností, jak dosáhnout vyšší úrovně Light nutné právě pro raidy. Tady si však ale budeme muset ještě na další detaily posečkat a stejně tak Bungie v příspěvku na webu hry slibuje překvapení další.

Kolem a kolem se tak opět upravuje obtížnost hry a na své si přijdou zejména ti hráči, kterým v aktuálním stavu hra již nenabízela dostatek výzev. A pokud vás hra i přesto zabavit nedokáže, tak vězte, že plnohodnotné pokračování je již v přípravě a vyjít by mělo pravděpodobně již příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama