Beyond Good & Evil 2 bude možná rebootem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond Good & Evil 2 bude možná rebootem

Beyond Good & Evil 2 bude možná rebootem

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 10. 2016 15:14
Reklama

Už skoro dva týdny uplynuly od oficiálního oznámení, že Michel Ancel pracuje na pokračování kultovní hry Beyond Good  & Evil. Kromě několika artworků, které se objevily na Ancelově Instagramu, však zatím o hře nevíme nic moc konkrétního. Zatímco Ancel i celý Ubisoft drží jazyk za zuby, anonymní zdroj poskytl médiím několik zajímavých informací.

Zajímavé je například to, že se Ancel ani nikdo jiný z vývojářské společnosti o hře nevyjádřil jako o druhém dílu. To podle zdroje, který je údajně obeznámen s detaily plánování projektu, poukazuje na to, že nepůjde o druhý díl v pravém slova smyslu, hra bude daleko spíše rebootem původního titulu z roku 2003.

Namísto dalších dobrodružství dívky Jade, která má až nezdravou zálibu v zelené rtěnce, má nový Beyond Good & Evil převyprávět její příběh s větším důrazem na osobnost strýčka-prasete jménem Pey’j a následně rozšířit i závěr první hry. Pokračování bude míst spíše podtitul než číslovku 2, což zdroj vysvětluje jako způsob přiblížit značku mladším hráčům, které by pokračování staré hry mohlo odradit. Zároveň má ale hra poskytnout uspokojivou odpověď všem hráčům, kteří už 13 let čekají na vyvrcholení příběhu, který skončil cliffhangerem.

Mezi další zajímavé zprávy patři i to, že by hra měla být oficiálně představena novým trailerem, který bude uveden při odhalení konzole Nintendo NX. To by nahrávalo starším spekulacím, že by nové Beyond Good & Evil mohlo být launchovým a dost možná i exkluzivním titulem pro novou konzoli od Nintenda. S tím launchem to ale asi nebude tak horké, protože očekávané datum vydání je podle zdroje z Ubisoftu až v létě 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama