První trailer na Red Dead Online ve čtvrtek?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První trailer na Red Dead Online ve čtvrtek?

První trailer na Red Dead Online ve čtvrtek?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 10. 2016 09:12 11
Reklama

O dva dny a dva obrázky později herní komunita na internetu neřeší v podstatě nic jiného než nový Red Dead. A napjatě očekává další teaser artwork, který by měl přijít dnes. Spekulace na konto novinky od Rockstaru dokonce přehlušily zprávy, že by se tento týden mohla představit nová konzole NX od Nintenda. Pojďme si proto shrnout nejžhavější spekulace na konto očekávaného odhalení.

Společnost Take-Two Interactive, která vlastní Rockstar Games, si zaregistrovala domény ReadDeadOnline.com a RedDead.Online. Okamžitě se tak začaly šířit zvěsti, že pokračování bude orientované primárně na multiplayer po vzoru GTA Online. To by ostatně mohl naznačovat i včerejší artwork se siluetami sedmi postav kráčejících v západu slunce.

S ohledem na to, jak populární je hra on-line část GTA V, by nebylo překvapením, kdyby Rockstar inklinoval ještě víc k multiplayeru. Úspěch GTA Online je ostatně i důvodem, proč autoři stále nevydali žádné slíbené singlové DLC.

Multiplayer obsahoval už Red Dead Redemption, ale šlo spíše o tradiční pojetí, které připomínalo první pokusy Rockstaru u GTA IV. Koncept GTA Online u pátého dílu šel mnohem dál a nový Red Dead by mohl představovat další zásadní milník.

S další zajímavou novinkou přišel bývalý autor TechRadaru. Hugh Langley na Twitteru napsal, že mu bylo řečeno, že trailer na Red Dead 2 je naplánován na tento čtvrtek. Ale nepřekvapilo by ho údajně, kdyby jej Rockstar vydal dříve. Langley si myslí, že hra bude k dispozici nejdříve v roce 2018, i když se najdou i tací, kteří věří v nečekaně brzké vydání. Střízlivé odhady mluví o létě až podzimu příštího roku.

Dnes bychom se podle některých zdrojů měli dočkat posledního artworku, kterým bude Rockstar lákat na přibližné datum vydání, případně trailer, nebo odhalí název hry. Každopádně nás čeká napínavý týden. A to je přitom sezóna v plné proudu a na nás se valí další a další předvánoční hity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama