Petice za PC verzi RDR2 je již k dispozici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Petice za PC verzi RDR2 je již k dispozici

Petice za PC verzi RDR2 je již k dispozici

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 10. 2016 14:46 45
Reklama

Od oznámení druhého dílu Red Dead Redemption uplynula pouhá hodina a internet prožívá další a další vlny intenzivních orgasmů. Milovaný western se vrací, a pokud vše půjde dle plánu, vypravíme se do prérie už za rok. Neslaví ovšem všichni, oznámení tak nějak opomnělo hráče na PC.

Ti se ale s touto skutečností odmítli smířit a na internetu se už samozřejmě objevila petice, která vývojáře vyzývá k zařazení PC mezi podporované platformy. Petice má v tuto chvíli už přes 260 signatářů a další kvapem přibývají. Pokud se tedy také chcete svým hlasem připojit k boji proti útlaku PC, můžete tak učinit na této stránce.

S tím, že se první Red Dead Redemption na PC nikdy neobjevilo, se celá řada hráčů nemůže smířit dodnes. Většina ostatních her od Rockstaru se portu na PC dříve nebo později dočkala, i když čekání bylo mnohdy dlouhé a bolestné, jako v případě pátého dílu megaúspěšné série GTA, kterému to trvalo dlouhých 19 měsíců od vydání původní verze pro minulou generaci konzolí.

Abychom vás aspoň trochu rozveselili, v redakci už jsme v podstatě odhalili minimálně tři postavy, které se objevily na prvním artworku. Uprostřed je samozřejmě mladší verze Johna Marstona, po pravici mu jde jeho společník Dutch van der Linde, po levé straně s asymetrickým kloboukem kráčí Bill Williamson. Je tedy úplně jasné, že druhý díl bude skutečně prequelem, ve kterém si prožijeme divoké Marstonovo mládí uprostřed gangu drsných desperádů. Pokud by se tato zpráva náhodou potvrdila, pamatujte, že u nás jste si o tom přečetli nejdříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama