Dabér naznačil práci na dalším Wolfensteinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dabér naznačil práci na dalším Wolfensteinu

Dabér naznačil práci na dalším Wolfensteinu

David Plecháček

David Plecháček

19. 10. 2016 14:10 2
Reklama

Když se pořádá tisková konference, především ta na E3, přijde vám, že všechno, co na ní uvidíte, vám dojde. Protože vám to zkrátka dojít má, protože to je něco, čím se chce daná společnost, která tiskovku pořádá, pochlubit. Jenže jedna hra drtivé většině diváků letos unikla - nový Wolfenstein.

Bylo to vlastně to první, co Bethesda letos ukázala. Název New Colossus se objevil po boku New Order a Old Blood, čímž bylo jasné, kam novinku zařadit. Od doby, kdy jsme o této kuriozitě napsali poprvé, uběhla spousta dní. Dnes se k ní ale vracíme proto, že další pokračování naznačil v rozhovoru  pro TwoLeftSticks i dabér Brian Bloom, který daboval B.J. Blazkowicze.

Problémem celé aféry ale nadále zůstává to, že se k ní Bethesda nijak nevyjádřila a všechno, o čem tu hovoříme, můžeme označit za spekulace. Bloom tomu moc nepřidává: „Když se podíváte na lineup Bethesdy na E3, byla tam perfektně schovaná nápověda. Dá se říct, že po ní vzplál oheň. Ta obrazovka plná jednoduchého DOS jazyka proletěla všemi světovými médii. Možná, že se na něčem právě teď opravdu pracuje,“ říká tajemně.

Dabér naznačil práci na dalším Wolfensteinu
i Zdroj: Hrej.cz

Brian v rozhovoru hovořil i na téma konce The New Order. Nic nového k němu neprozradil. Zopakoval pouze pohnutky, za co B.J. bojuje. „Chce se pomstít za znemožněné sny. Za ideály, které on sám má, a které vám mohou připadat idealistické - za manželství, možnost mít děti nebo žít ve svobodném světě. Tohle všechno je to, čím Blazko je.

A na čem Brian Bloom dělá teď? Na XCOMu 2 a daboval kapitána Reyese - takže až budete hrát Infinite Warfare, tak pozorně poslouchejte. Možná uslyšíte starý známý hlas...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama