Projděte si hlídací věz z Firewatch ve VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Projděte si hlídací věz z Firewatch ve VR

Projděte si hlídací věz z Firewatch ve VR

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 10. 2016 15:51 4
Reklama

Základní výchozí pozici hlavní postavy Firewatch, Henryho, si nyní můžete projít ve zcela nové a unikátní perspektivě, a to díky virtuální realitě a novému přídavku pro zdarma šířenou aplikaci Destinations (ta je dostupná na Steamu). Nutností pro procházku strážní věží je samozřejmě vlastnictví odpovídajícího zařízení, tedy HTC Vive či Oculus Rift.

Přídavek lze rovněž pořizovat na Steamu a přímo v prohlížeči si pak můžete prohlédnout model této hlídací věže, na který lze mimo jiné použít i telefon a hledí z kartonu. Pokud jste se tak této lokace dostatečně nenabažili již v samotné hře, tak to můžete dohnat nyní. Ve webovém prohlížeči pak lze spustit i přímo 3D náhled (ten je mimo jiné připojen i níže pod článkem), jsou k tomu však k zapotřebí specifické verze prohlížečů a do nich nainstalovaný doplněk WebVR. Bližší informace k požadavkům můžete nalézt zde.

Vývojářský tým Campo Santo pak na svém webu sdílí informace o vývoji tohoto modelu a dočíst se tak můžete například i to, že z důvodu kompatibility museli celou věž vytvořit znovu, a to za pomocí Source enginu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama